تدریس خصوصی در تهران، کرج، اصفهان و کل ایران مدرسین تدریس خصوصی

در این وبلاگ مطالبی در زمینه تدریس و تدریس خصوصی ارائه می گردد.

تدریس خصوصی در تهران، کرج، اصفهان و کل ایران مدرسین تدریس خصوصی

در این وبلاگ مطالبی در زمینه تدریس و تدریس خصوصی ارائه می گردد.

مهمترین عوامل موفقیت در تدریس و تدریس خصوصی

مهمترین عوامل موفقیت در تدریس و تدریس خصوصی در این بخش مورد بررسی قرار می گیرد. راهکار خوبی که برای بدست آوردن درامد بالا از تدریس خصوصی ریاضی وجود دارد این است که به صورت مستقل کار کنید. خودتان برای خودتان کار کنید. هیچ کس از کار کردن برای دیگران ثروتمند نشده است. اگر می خواهید در تدریس ریاضی موفق باشید و درامد خوبی بدست بیاورید باید برای خودتان کار کنید. در روزنامه تبلیغ کنید. برای خودتان سایت و وبلاگ بزنید. توانایی های خودتان را معرفی کنید و در اینترنت اسم خودتان را به عنوان یک برند مطرح نمائید. اگر توانایی دارید در زمینه تدریس ریاضی کنکور فعالیت کنید و درامد بالایی بدست آورید. از تدریس ریاضی ابتدایی، متوسطه و دانشگاه هم می توانید پول خوبی بدست آورید.
از عوامل دیگر موفقیت در تدریس ریاضی و کسب درآمد بالا از تدریس خصوصی و گروهی ریاضی این است که شما در جذب شاگرد و حفظ شاگردهایتان چقدر موفق عمل کنید. برای جذب شاگرد و پیدا کردن شاگرد خصوصی به منظور فعالیت در زمینه تدریس ریاضی روش های مختلفی وجود دارد. می توانید با آموزشگاههای تدریس ریاضی در ارتباط باشید و یا در روزنامه و اینترنت تبلیغات درج نمائید. می توانید با همکارانتان در ارتباط باشید و شما به انها شاگرد معرفی کنید (در زمینه درسهایی غیر از ریاضی که خودتان تدریس نمی کنید) و از آنها شاگرد بگیرید. یک راهکار بسیار خوب برای جذب شاگرد و کسب درآمد از تدریس خصوصی ریاضی و در نتیجه موفقیت در تدریس ریاضی این است که آگهی تدریس خودتان را به صورت رایگان (و یا در صورت تمایل به صورت ویژه) در  (سایت تدریس ریاضی www.Tadris.Riazi.com) ثبت نمائید.
در ابتدای کار برای موفقیت در تدریس ریاضی باید بتوانید به تعداد کافی شاگرد خصوصی پیدا کنید. روشهای مختلفی برای پیدا کردن شاگرد خصوصی و فعالیت در زمینه تدریس خصوصی ریاضی وجود دارد.
تسلط خودتان بر درس ریاضی را روز به روز افزایش دهید. هر چه درس ریاضی را بهتر بلد باشید در کلاسهای خصوصی و گروهی ریاضی عملکرد بهتری خواهید داشت و شاگردهای شما راضی تر خواهند بود.
متن آگهی های تدریس ریاضی شما باید کامل و قانع کننده باشد تا اگر شخصی آگهی شما را دید قانع شود و به اندازه کافی اطلاعات مثبت از شما دریافت کرده باشد تا با شما تماس بگیرد. بنابراین متن آگهی های تدریس ریاضی خودتان را خوب بنویسید. تمامی سوابق کاری، مدارس و دانشگاهها و یا موسسات و آموزشگاههایی که در آنها ریاضی را تدریس کرده اید، نظرات مثبت دانشجویان و دانش آموزانی که با شما در درس ریاضی نتیجه خوبی گرفته اند، رتبه خوبی که در کنکور کسب کرده اید و .... را در متن آگهی ارائه کنید. البته اگر می خواهید آگهی های متعددی در زمینه تدریس ریاضی در این وب سایت ثبت کنید باید متفاوت از هم باشند و متن انها تکراری نباشد و یا حداقل 50 درصد با هم متفاوت باشد. در عنوان تبلیغ تدریس خصوصی ریاضی خودتان مهمترین ویژگی خودتان که می تواند باعث شود از بین آگهی های مختلف دیگر بر روی تبلیغ شما کلیک شود را بنویسید. مثلا اگر تضمینی تدریس می کنید، دبیر رسمی هستید، استاد ریاضی در دانشگاه می باشید و یا هر ویژگی برجسته ای که دارید را در عنوان اگهی ذکر نمائید.

اگر می خواهید در تدریس خصوصی ریاضی موفق تر عمل کنید و از کار تدریس ریاضی درامد بهتری بدست آورید موارد زیر را در نظر بگیرید.

1- برای جذب شاگرد بیشتر آگهی تدریس ریاضی خودتان را در همین سایت ثبت کنید. با درج آگهی تدریس ریاضی در ایران مدرس متقاضیان تدریس خصوصی با شما تماس خواهند گرفت و می توانید شاگرد جذب کنید.

2- برای افزایش بازدهی آگهی تدریس خودتان در همین سایت، آگهی خودتان را ویژه کنید. آگهی های ویژه مستلزم پرداخت هزینه است ولی در عوض همواره در صفحه اصلی سایت نمایش داده شده و بازدهی بالاتری دارند.

3- برای کسب موفقیت بالاتر در تدریس ریاضی و جذب شاگرد بیشتر آگهی تدریس خودتان را خوب و موثر بنویسید. برای مطالعه در زمینه نحوه درج آگهی تدریس موثر مقاله چگونه برای تدریس خصوصی تبلیغ کنیم را مطالعه نمائید.

4- برای جذب شاگرد بیشتر و افزایش تعداد شاگردها و گسترش کار شما در زمینه تدریس ریاضی در همین سایت برای دروس تدریسی خودتان جزوه ثبت نمائید. از طریق کنترل پنل می توانید جزوه خودتان را ثبت نمائید تا با اسم خودتان در همین سایت نمایش داده شود.

5- برای موفق شدن در زمینه اموزش و تدریس ریاضی، تسلط خودتان را بر مطالب تدریسی افزایش دهید. به صورت مداوم در حال آموزش باشید و خودتان بر دروس مسلط تر شوید تا کلاسهای شما پربارتر گردد.

اگر می خواهید شاگردهایتان را حفظ کنید و در کار تدریس خصوصی موفق شده و درامد خوبی بدست آورید، باید در جلسه اول فوق عالی باشید. جلسه اول موثر عمل کنید. با تسلط کامل در کلاس درس حاضر شوید و به نسبت حالت معمول خودتان هم چند سطح بالاتر تدریس کنید. البته در جلسات بعدی هم کیفیت کلاسها را حفظ کنید ولی به هر حال وقتی شاگرد شما در همان جلسه اول به شما اعتماد کرد، احتمال کنسل کردن کلاسها در جلسات بعدی تدریس خصوصی بسیار پایین می آید. در کلاسهای گروهی مدرسه و دانشگاه هم جلسه اول بسیار خوب عمل کنید. جلسه اول تدریس در دید دانشجویان و دانش آموزان نسبت به شما بسیار موثر است. البته در کلاسهای مدرسه و دانشگاه جلسه اول خیلی خوب نباشید، کلاسها کنسل نمی شود ولی به هر حال بعدا باید خیلی تلاش کنید تا دید منفی ای که ایجاد شده است را از بین ببرید. بنابراین چه در کلاسهای گروهی و چه در کلاسهای تدریس خصوصی روی جلسه اول تدریس حساب ویژه ای باز کنید و تا جایی که ممکن است خوب تدریس کنید.
در ایام امتحانات از نمونه سوالات امتحانی و تمرینها و مسائل سطح بالا برای نتیجه گرفتن بهتر شاگردانتان در کلاسهای خصوصی استفاده نمائید.
به شاگردانتان توصیه کنید که کلاسهای تدریس خصوصی را از اول ترم شروع کنند. کلاسهای تدریس خصوصی در ایام امتحانات فقط برای رفع اشکال مناسب است.
در ایام امتحانات و یکی دو روز مانده به امتحانات کاملا در دسترس باشید. خصوصا در ایام امتحانات پشتیبانی و حمایت خودتان را قطع نکنید.
برگزاری یک جلسه جمع بندی و رفع اشکال روز قبل از امتحان برای نتیجه گرفتن شاگردانتان بسیار مهم است. این جلسه را برگزار نمائید.
حتی بعد از امتحانات هم پیگیر نتیجه گرفتن شاگردانتان باشید. به این ترتیب نشان می دهید که نتیجه گرفتن شاگردهایتان برایتان مهم است.

- دروسی را تدریس کنید که به آنها علاقه دارید: اگر به کاری که انجام می دهید علاقه داشته باشید و درسی را که تدریس می کنید دوست داشته باشید به صورت اتوماتیک نحوه تدریس شما بسیار خوب بوده و بازدهی کار شما افزایش می یابد. اگر دروس مورد علاقه خودتان را تدریس کنید خسته نمی شوید و یا کمتر خسته خواهید شد و از تدریس لذت خواهید برد. این حس با شاگردهایتان هم منتقل شده و آنها هم از تدریس شما لذت می برند. مثلا اگر فیزیک را بیشتر از ریاضی دوست دارید، بیشتر فیزیک تدریس کنید. - کلاسهای خصوصی را متنوع برگزار نمائید: در کلاسهای تدریس خصوصی فقط تدریس نکنید. هر از چند گاهی تمرین حل کنید. بعضا از شاگردهایتان سوال بپرسید و اجازه دهید خودشان درس را توضیح دهند. مثلا می توانید از آنها بخواهید فلان مبحث را تا جلسه بعد بخوانند و جلسه بعد به صورت کامل برای شما توضیح دهند. هم کلاس متنوع خواهد بود، هم یادگیری انها را چک می کنید و هم کاری کرده اید که در بین کلاسهای تدریس خصوصی درس بخوانند. کلاسهای خودتان را جذاب و پر محتوا برگزار نمائید.
با توجه به مطالب ارائه شده، برای افزایش بازدهی کلاسهای تدریس خصوصی تسلط خودتان را بر درس های تدریسی افزایش دهید. دروسی را تدریس کنید که به آنها علاقه دارید. کلاسهای نزدیک خودتان را قبول کنید و تعداد منطقی کلاس در روز برگزار کنید. پشتیبان و مشاور شاگردهایتان باشید و به انها تمرین و مسئله بدهید. در کلاسهای تدریس خصوصی از شاگردهایتان توضیح بخواهید و ارزیابی را فراموش نکنید.
برای آنکه در ذهن شاگردهایتان باقی بمانید در یکی دو جلسه اول تدریس ریاضی خیلی عالی عمل کنید. جلسات اول تدریس بسیار مهم است. عملکرد عالی در جلسه اول تدریس باعث می شود در باقی جلسات هم شاگردتان دید مثبتی نسبت به شما داشته باشد.
اگر تسلط شما بر درس ریاضی خیلی زیاد نیست از ریاضیات ابتدایی و متوسطه شروع کنید. برای فعالیت در زمینه ریاضی کنکور و ریاضیات دانشگاهی باید بیشتر مطالعه کنید و تسلط خودتان را بیشتر و بیشتر کنید. تا وقتی که مسلط نیستید کلاس را قبول نکنید.
برای اینکه شاگردهایتان متعهد بودن شما به کار تدریس را احساس کنند در کلاسهای خصوصی ریاضی از هر تلاشی برای پیشرفت آنها فروگذار نکنید. مشاوره بدهید. برای شاگردهایتان برنامه ریزی کنید و به گونه ای برخورد کنید که انگار کلاسها تضمینی است.
برای موفق شدن در درس ریاضی به موفق شدن شاگردهایتان فکر کنید و دغدغه اصلی شما باید همین باشد. اگر شاگردهای شما نتیجه بگیرند ترمهای بعد هم با شما تماس خواهند گرفت. به این ترتیب تعداد شاگردهای شما افزایش پیدا خواهد کرد.

اگر درسی که تدریس می کنید خیلی درس ساده ای نیست، یک کپی از جزوه کلاسی شاگردتان تهیه کنید و قبل از شروع کلاسهای خصوصی آن را مطالعه نمائید.
سعی کنید کلاسهای تدریس خصوصی شما متنوع و جذاب باشد. به صورت یکنواخت و خسته کننده تدریس نکنید. از شاگردتان سوال بپرسید تا خودش هم در کلاس فعالیت داشته باشد.
بخشی از کلاس را تمرین و مسئله حل کنید. بخشی از آن را تدریس کنید و حتی برای تنوع بعضا می توانید تمرینی به شاگردتان بدهید تا خودش حل کند و بیشتر با درس درگیر شود.
به شاگردهایتان حتما برای زمانهای بین کلاسهای خصوصی تمرین و یا تکلیفی بدهید که انجام دهند و جلسه بعد ان را بخواهید. تا خود شاگرد شما درس نخواند پیشرفتی حاصل نمی شود.
ارزیابی را به هیچ وجه فراموش نکنید. در طول کلاسها از شاگردتان سوال بپرسید. به انها تمرین بدهید تا حل کنند و نتیجه را ببینید. روند پیشرفت را بررسی نمائید و اگر خوب نبود تغییری ایجاد نمائید.
پشتیبان و حامی شاگردهایتان داشته باشید. سعی کنید رابطه نزدیک و دوستانه ای با آنها داشته باشید. به انها برای موفقیت در تحصیل و گرفتن نمرات خوب و ... مشاوره بدهید و برای انها برنامه ریزی کنید.
منابع:
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.